Doneren

Graag hadden we bovenstaande mogelijkheid in gebruik willen nemen. Echter vanwege strenge wet- en regelgeving dienen er nog enige administratieve handelingen te worden uitgevoerd voordat bovenstaande mogelijkheid kan worden gebruikt. Wij rekenen op uw begrip hiervoor. Wij hopen en verwachten dat dit u niet weerhoud om gewoon handmatig een bedrag over te maken naar Rek.nr. NL 97 RABO 0170 4361 36 . Mocht u een speciaal project of doelgroep in gedachten hebben vermeld dit dan in de omschrijving.
De overheid trekt zich steeds verder terug in het financieel ondersteunen van projecten in ontwikkelingslanden. In plaats hiervan heeft ze het aantrekkelijker gemaakt om te schenken aan Goede Doelen Organisaties die deze projecten uitvoeren. Met het CBF keurmerk is ook Stichting Sahelp aangemerkt als een ANBI organisatie.
Door schriftelijk vast te leggen dat u gedurende minimaal 5 jaar een vast bedrag wenst te schenken kunt u dit bedrag jaarlijks als aftrekpost opgeven bij aangifte belastingen onder IB. Draagt U Sahelp een goed hart toe en wilt u gebruik maken van deze aftrek mogelijkheid gebruik dan Onder de knop Ga Naar en U kunt hier nadere informatie en het in te vullen formulier vinden.