Partners van Sahelp


In het woord Sahelp zitten 2 elementen Sahel en Samen Helpen. De ruim 40 jaar dat we aktief zijn in Burkina Faso zijn alleen mogelijk geweest dankzij de medewerking van de inwoners van Oss en Bernheze en dankzij de nauwe samenwerking met bedrijven, organisaties en instellingen. Zonder anderen te kort te willen doen willen wij een aantal van onze partners voor het voetlicht plaatsen.

Samenwerken met Wilde Ganzen vergroot de impact van jouw Stichting en het werk van jouw partner. We ondersteunen de groeiende beweging van lokale initiatieven die armoede van onderop doorbreken en waarin belanghebbenden op alle niveaus samenwerken. Als je samenwerkt met Wilde Ganzen vermeerderen we iedere Euro die je ophaalt voor je project.

Sahelp en Wilde Ganzen hebben samen gezorgd voor de bouw van extra klaslokalen voor Naaischool Bianca Couture in Ouagadougou

 
 
 
 

De Goede Doelen Week Heesch ondersteunt een zestien-tal Goede Doelen. We zijn blij dat naast de landelijk opererende Goede Doelen ook plaatselijke organisaties zijn aangesloten. Sahelp neemt daarbij een bijzondere plaats in omdat zij zich richt op hulp aan onze medemens in Burkina Faso één van de armste landen van de wereld.

 
 
Native Label is op 2-2-'22 gestart met de verkoop van Streetwear kleding gemaakt uit organische katoen en voorzien van verfrissend design. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan de duurzame Sahelp projecten. Native Label en Sahelp streven er naar om in de volgende fase katoen, design uit Burkina Faso en zo mogelijk ook (een deel) te produceren.
 

Een boom is beleving en vreugde voor altijd en iedereen. Bomen dragen bij aan een natuurlijk evenwicht; zorgen voor meer biodiversiteit, bieden verkoeling en waterberging, verbeteren de luchtkwaliteit en verminderen de CO2. Bovendien leveren ze vruchten aan mens en dier.

Boomkwekerij Ebben ondersteunt de Agro-forestry activiteiten van harte. Een boom is voor altijd en overal.

 Er is nog altijd plaats voor nieuwe partners.

Meldt u aan via info@sahelp.nl en wij nemen contact met u op.